Koude voeten gezocht!

Wie gun jij warme voeten deze winter?

De koude wintermaanden staan voor de deur. Mijn grootste wens is dat iedereen warme voeten heeft. Daarom maakt SOXS al vier jaar heerlijk warme, niet-kriebelende geitenwollensokken. Maar dit jaar voeg ik er iets aan toe. Ik wil de warmte van SOXS delen met mensen die het even wat minder hebben en extra warmte goed kunnen gebruiken. Daarvoor heb ik Het warmste cadeau van Nederland opgezet. En ik zal je vertellen waarom.

Sokken met een verhaal

SOXS zijn niet alleen niet-kriebelende geitenwollen sokken met een hip label. Zoals je misschien weet heeft SOXS een verhaal. Mijn zus Davide en ik werden, toen we nog klein waren, elke winter door oma verrast met warme geitenwollen sokken. Totdat oma overleed. Onze laatste paar sokken droegen we totdat ze op de draad versleten waren. Vier jaar geleden overleed ook mij zus Davide. Ze was net 24 jaar. Met SOXS houd ik de herinnering aan hen beiden levend.

Het warmste cadeau van Nederland is een ode aan Davide. Zij was enorm betrokken bij het leven. Zwervers op straat liep ze niet voorbij, maar maakte er een praatje mee. Ze oordeelde niet, want ze wist dat achter ieder leven een verhaal schuilt. Ze was onbaatzuchtig. En erg lief. En ze was mijn maatje. Met Het warmste cadeau van Nederland wil ik haar liefde doorgeven aan hen die wel wat warmte en liefde kunnen gebruiken deze winter.

Hulp gezocht

Maar daarvoor heb ik jouw hulp nodig. Vier maanden lang geef ik sokken weg aan groepen mensen voor wie de wintermaanden veel te koud en lang zijn. Ken jij zo’n groep? Misschien daklozen bij jou uit de buurt, of een groep ouderen? Klik hier en meld het aan. Alle initiatieven plaats ik op onze website en elke maand, van december tot en met maart 2019, kunnen mensen stemmen op de initiatieven. De winnaar ontvangt een doos heerlijke warme sokken.

Dus doe mee en meld jouw initiatief aan. En wie weet winnen zij een doos heerlijke warme sokken.

Liefs,

Soscha